De Berejste Kunstnere

Med Mikie Breum, Jan Møller Hansen, Bie Andersen og Elsa Lysgaard Ranzau — De berejste kunstnere, udstiller jeg ved Herlev Kunstforening, Galleriet i midten.

Talking to guests at exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. Kester
Jeg fortæller gæster om inspiration til min kunst

My artworks from the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. Kester

Søndag d.27. august holder vi en skøn fernisering, hvor der kommer rundt regnet 70 gæster. Der bliver vist og snakket kunst og malerier, fotografier fra Jan, som er prisvindende fotograf, illustrationer, samt nordisk inspireret brugskunst fra Elsa.

My artworks from the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. Kester
Muk er skabt under mit sygdomsforløb, som en følelse af: Lidt for buttet, oftest tung i måsen, og uden særlig energi til livet.

Mange af mine kunstværker er udsprunget fra seneste 3,5 års forfærdelige bivirkninger efter langvarig hjernerystelse, postcommotionelt syndrom — og naturligvis inspiration fra mine mange rejser.

My artworks ifrom the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. Kester
Serien Stilstandens grusomheder, afspejler 3,5 års sygdom med følgerne af langvarig hjernerystelse, post commotionelt syndrom.

My artworks ifrom the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. Kester

Dette er min første udstilling i mere end tre år, hvor jeg deltager fysisk ved fernisering. Ingen tvivl, det var kæmpe stort for mig. Når man i flere år er væk fra det man elsker, de sociale sammenkomster, snakken med kunstner kollegaer, og blot dét at være med i livet, har man en anelse sceneskræk og sommerfugle i maven. Tvivlen nager, og tanken om man skulle være blevet hjemme dukker op. Til min store glæde, er dagen rimelig ok ift. min hjernerystelse, og dagen er fantastisk. Desuden får jeg så mange roser for min kunst, at jeg igen begynder at tro på mine færdigheder. Det er en stor sejr, da man med langvarige sygdomme, ofte føler det er sygdommen som vinder.

From the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterFrom the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. Kester

Udstillingen kører fra 27. august til 27. september 2017

[Herlev Kunstforening, Galleriet i midten, finder du i kælderen under Herlev bibliotek på Herlev Bygade 70, 2730 Herlev]

From the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterFrom the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterFrom the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterFrom the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterFrom the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterFrom the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterFrom the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterFrom the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterFrom the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. Kester

From the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterFrom the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterFrom the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterFrom the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterFrom the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterFrom the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. Kester

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.