artMoney

Hvad er artmoney, tænker du . . “Kunst penge” er en global, alternativ valuta lavet af original kunst. Kunstnere fra hele verden laver deres egne penge. Virksomheder accepterer disse kreativt lavet penge som betaling. Samlere køber dem som billig, original kunst.
Artmoney er en verden af fantasi og reelle menneskelige relationer gennem kreativitet!

Den grundlæggende idé med den kunstneriske penge er, at kunstnerne producerer en håndlavet valuta til en fast værdi, der kan bruges i almindelige butikker.

Begrebet med at udveksle kunst for varer og tjenester er lige så gammel som menneskeheden, og værdien af kunst er anerkendt af alle mennesker. Grundlæggeren Lars Krammer har blot sat tingene i system med artmoney, der forener format og værdi til at gøre udvekslingen let, sjov og smuk.

Artmoney er en dansk opfindelse og har formatet 12 × 18 cm og værdien af danske kroner 200 / ca 30 US. Dette gælder for alle kunstnere på alle sociale og faglige niveauer fra alle lande. Når det kommer til Artmoney, er alle mennesker og kunstværker det samme værd.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.