Kunst på Godsbanen — CPH Art Space

Docken i Kbh har i flere år været base for kunstmessen CPH Art Space, som er udviklet af webgallerist og kunstskribent Kim Sejr, kunstneren Miriam Reiner, samt Assistent. Stud.polit. Liva Fischer Kruckow.

Nu skriver vi 2022, og for første gang er CPH Art Space rykket til Århus, på Godsbanen. Eftersom min hjemby er Århus, tænkte jeg det er da oplagt jeg er med hér.
Så i flere måneder har jeg arbejdet hårdt på, at blive klar til udstillingen på Godsbanen. Hårdt har det især været, da jeg samtidig er syg med postcommotionelt syndrom, og har på nuværende tidspunkt været det i godt otte år.

Kunst på Godsbanen — CPH Art Space © KirstenKKester.com | Kirsten K. Kester

På kunstmessen mødte jeg både nye og velkendte kunstkollegaer, og i de tre dage messen varede, havde vi mange fine snakke om kunst, livet omkring og, og masser af grin.

Kunst på Godsbanen — CPH Art Space © KirstenKKester.com | Kirsten K. Kester
Kunst på Godsbanen — CPH Art Space © KirstenKKester.com | Kirsten K. Kester
Kunst på Godsbanen — CPH Art Space © KirstenKKester.com | Kirsten K. Kester
Kunst på Godsbanen — CPH Art Space © KirstenKKester.com | Kirsten K. Kester
Kunst på Godsbanen — CPH Art Space © KirstenKKester.com | Kirsten K. Kester

At få rammerne til at hænge lige, og ikke blafre fra side til side, var noget der blev arbejdet hårdt på, under hele udstillingen. Ikke altid med stor succes, men alt i alt, tænker jeg det blev til en rigtig fin udstilling af mine værker.

Gæster blev vi desværre ikke overrendt af. Faktisk stod vi kunstnere flere gange, og havde kun hinanden at tale med. Det var; som allerede skrevet ganske hyggeligt, men jeg må indrømme, vi sukkede længe og mange gange efter flere kunder/ gæster til messen.

Heldigvis var flere af mine venner, samt familie forbi. Det var virkeligt dejligt.

Kunstneren Kirsten K Kester ved sin stand på Kunst på Godsbanen — CPH Art Space © KirstenKKester.com | Kirsten K. Kester