Galleri Dencker + Schneider, Berlin

UDSTILLING V. DENCKER + SNEIDER

Først med u-bahn til Nollendorfplatz, så på gåben,.. eller rettere susende af sted med kørestol, og Dieter løbende efter, til vi endelig er fremme ved Gallery Dencker + Sneider, i det farverige og sprudlende Schöneberg område.
Galleriet er ikke vanvittig stort, men hyggeligt.

VELKENDTE ANSIGTER, SNAK OG CHAMPAGNE

Helle og Frank, står udenfor. Galleriejer v. Bredgade 22, Mette og hendes mand Morten Pflug sidder ved siden af, samt Inge og hendes mand.
Henrik Dencker, én af de to ejere af Dencker + Sneider tager imod ved døren.
Jennifer fra Sydafrika/ Frankrig, Karen, Anne-Mette, Jesper Dalmose.
Ina med kæreste, hilser vi på, da vi efter mange gensyn, kram og hilsener, endelig kommer indenfor og ser de mange Artmoney. Der er rigtigt mange. Og mange fine.

Jesper Dalmose hilser igen. Han ærgrer sig over jeg ikke var med til Berlin Soup, en udstilling i Berlin tidligere på året.
Der snakkes på kryds og på tværs. Svedt og drukket litervis af vand og sol i 30 C. varme. Champagnen kører også fint ned.

Jesper Dalmose fortolker og fortæller om, Unter den Linden med blå paraply. Et projekt han og Lennox Raphael har lavet. Med blå paraply og noble i tøjet. De klær’ hinanden.

Min dejlige gamle rocker veninde Dorte-Maria er her. Med mor Inger, og søn Titan. Så fik jeg hilst på Titan, som jeg ikke har set siden han var en lille lort med ble – og hans dejlige kæreste Stine. Titan er nu ikke så lille længere, men en temmelig høj, og vidunderlig fyr.

Martin Lau underholder med en ny form for beatbox. Alle er både imponeret og forbløffet over Martins udholdenhed og vedholdenhed. Så spiller Jens Magnussen lidt på tværfløjte, og reciterer fine små digte.

En fin dag, hvor kunsten spiller.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.