Shop – Artmoney

kunst fra K

SHOP

—   TEGNINGER   —   MALERIER   —   DIGITAL   —    ARTMONEY   —   POSTERS   —   POSTKORT   —


Artmoney er en kunstrejse, som tager os med tilbage, til dengang vi byttede mælk for æg, fik en sludder om vejret og det daglige liv omkring os. Dengang man kunne se det fornuftige i, at sætte en værdi i det man producerede.

I 1997 fører kunstner Lars Christian Kræmmer, denne historie, og værdi et skridt videre. Sætter produktionen i system, og spørger hvorfor vi ikke lige så godt, kan få en egentlig vare for det vi producerer. Lars skaber Artmoney, som er et originalt stykke kunst på 12 X 18 cm. til en fast pris på 200,- Dkr

I dag er vi ca. 1.500 artmoney kunstnere verden over, der sideløbende med vores daglige kunst, producerer artmoney som små kunstværker, der er til at betale for af næsten alle, som betalingsmiddel, til udstilling og meget andet.

Selv har jeg været med til at lave den alternative og kunstneriske pengeseddel siden 2006. Jeg har betalt flere hotelophold, betalt for ydelser, byttet til anden kunst i både Danmark og udlandet, samt været medudstiller ved flere udstillinger i både Danmark og udlandet.

Artmoney makes the world go around


Gå til div. årstal herunder, for at se flere artmoney

2013 — 20142015 — 2016 — 2017 — 2018

 

Artmoney - 2017, #033

 

 


Kontakt
Handelsbetingelser
Persondatapolitik