Kirsten in Berlin © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterDet dejligste ved rejser er, at møde nye mennesker. Uanset om det er for en hyggelig snak i 5 minutter, eller et venskab for livet. Jeg føler mig rig og privilegeret, hver gang en person åbner sig op for mig.

En vigtig ting for mig, når jeg rejser er at give. Den “lette vej ud” er at give penge. Mange mennesker har absolut brug for det. Særligt i udviklingslandene; hvor folk ofte kæmper for at mætte deres børns maver.
Sagen er, du kan ikke fodre hele verden, og jeg må indrømme, jeg har det bedre med at lære folk at fiske, end at forære dem fisken. Det betyder ikke, jeg aldrig donerer til dem i nød, men jeg forsøger at vælge med omhu.
Til gengæld holder jeg meget af tanken om, at du giver noget af dig selv til et lokalsamfund. Når jeg er på besøg, giver jeg gerne noget tilbage, som tak for at være der. Kald det et en værtsgave, karma, eller præcis hvad du vil. Pointen er; du bliver beriget med vidunderlige smil, historier, sågar et nyt venskab.
For mange år siden besluttede jeg at give en del af mig, noget jeg er god til. Jeg er fx. utrolig god til at rejse på trods af mit handicap. Jeg er stædig, og jeg forsøger hellere, end jeg lader mit handicap stoppe mig fra at gøre det jeg gerne vil.
Jeg har altid ment, at du selv sætter dagsordenen for dit liv. Du bliver det liv du lever, du er de valg, du tager.
Indimellem er det svært og udefrakommende ting, der styrer, det ved jeg.  Der er mange grunde til livet er svært, og de er alle individuelle. Men jeg tror, ​​at vi alle skylder os selv at kæmpe for vores drømme. Få det liv du tror på.
Jeg ved mange mennesker bliver forhindret i livet af hindringer og besværligheder, manglende selvtillid og meget andet på deres vej. Så når jeg har mulighed for det, forsøger jeg at inspirere folk, ved hjælp af samtaler eller foredrag. Jeg fortæller lidt om at folks drømme tæller. Det gælder for alle, uanset status i et samfund. Desuden forklarer jeg lidt om, hvordan man overvinder nogle af forhindringerne på vejen.

Så er der en masse jeg afskyr ved rejsen og turismen. Jeg hader at se efterladt plastikaffald, chauvinisme, racisme, manglende respekt for medmennesker, delfinshows, posering med dyr, for at tage det perfekte billede . .

— Og ja, så elsker jeg, vi passer på vores klode, økologi og grønt, gør en forskel i verden, og hav et åbent sind!

At ændre verdenen til det bedre, er måske meget at lægge på nogens skuldre  —  men du kan altid plante et frø i folks bevidsthed.

Persondatapolitik