Portfolio


Her finder du et udvalg af min kunst.

I min kunst er jeg optaget af kropssproget, det sårbare og tvetydige.
Hele mit liv har jeg levet i og med en krop, der for andre kan være svær at aflæse. Min kørestol fylder desuden så meget mentalt, at blot en almindelig samtale kan være svær, da folk associerer kørestolen med et begreb, de har svært ved at favne. Dette vækker blot min nysgerrighed omkring kropssproget yderligere.

​Hovedsageligt arbejder jeg med blyant, pen, akvarel og digital kunst — jeg bliver ofte inspireret af andre og nye udtryksformer. Dette skyldes til dels min nysgerrighed til materialet, men også pga. smerter i min krop ift. arbejdsstillinger.
Digital kunst laver jeg fx på grund af mit handicap, og jeg arbejder oftest i små formater, da jeg ikke kan jeg løfte armene. Mine tegninger eller malerier lavet i hånden, bliver derfor sjældent over A2 størrelse.
Med den digitale kunst kan jeg ideelt arbejde på en meget lille arbejdsflade, som jeg senere får printet ud på lækkert papir, i et større format. Min digitale kunst bliver til på samme måde, som hvis jeg tegner eller maler. Papiret eller lærredet er blot udskiftet med en skærm.


Kontakt
Handelsbetingelser
Persondatapolitik