Galleri

For de nyeste værker, besøg min Instagram konto, hvor du naturligvis er velkommen til, både at like og følge.

Illustrationer er normalt udført med grafit, farveblyanter, blæk eller tusch.

KONTAKT ved interesse

Grafisk tryk sælges i serie af 20 stk. 
Alle er signeret og nummereret, og kan købes i A3 (420 X 297 mm), A4 (210 x 297 mm) og A5 (148 x 210 mm) – medmindre andet er anført, eller aftales.

KONTAKT ved interesse

ARTMONEY et originalt kunstværk, i miniformat, og du kan bruge den som valuta.
Artmoney
 er originalt kunstværk på 12×18 cm.

— Artmoney er også en kunstrejse, som tager os med tilbage, til dengang vi bytter mælk for æg, og får en sludder over rækværket. Dengang vi kan se en værdi i det vi producerer.

Rejsen fører os videre til nutiden, til 1997, hvor kunstner og idémager Lars Christian Kræmmer, bringer historien, værdien, og kunsten, et skridt videre. Sætter produktion i system, og spørger hvorfor vi ikke lige så godt, kan få en egentlig vare for det vi producerer. Lars skaber Artmoney, som er et originalt stykke kunst på 12×18 cm. til en fast pris på 200,- Dkr – med artmoney laver Lars et statement.

I dag er vi ca. 1.500 artmoney kunstnere verden over, som sideløbende med vores daglige kunst, producerer artmoney som små originale kunstværker. Et kunstværk som er økonomisk tilgængeligt for næsten alle, et betalingsmiddel, som kan udstilles, skabe debat, og meget andet.

Selv har jeg været med til at lave den alternative og kunstneriske pengeseddel siden 2006. Jeg har betalt flere hotelophold, betalt for ydelser, byttet til anden kunst i både Danmark og udlandet, samt været medudstiller ved flere udstillinger i både Danmark og udlandet.

Ved udarbejdelse bruges grafit, pen, farveblyanter, akvarel og digitalt medie.

Artmoney makes the world go around


KONTAKT ved interesse.2020 © Kirsten K. Kester

Kontakt
Handelsbetingelser
Persondatapolitik