kunst fra K


Artmoney er en kunstrejse, som tager os med tilbage, til dengang vi bytter mælk for æg, og får en sludder over rækværket. Dengang vi kan se en værdi i det vi producerer.

I 1997 fører kunstner Lars Christian Kræmmer, denne historie, og værdi, et skridt videre. Sætter produktion i system, og spørger hvorfor vi ikke lige så godt, kan få en egentlig vare for det vi producerer. Lars skaber Artmoney, som er et originalt stykke kunst på 12 X 18 cm. til en fast pris på 200,- Dkr

I dag er vi ca. 1.500 artmoney kunstnere verden over, som sideløbende med vores daglige kunst, producerer artmoney som små kunstværker. Et kunstværk som er økonomisk tilgængeligt for næsten alle, et betalingsmiddel, som kan udstilles, skabe debat, og meget andet.

Selv har jeg været med til at lave den alternative og kunstneriske pengeseddel siden 2006. Jeg har betalt flere hotelophold, betalt for ydelser, byttet til anden kunst i både Danmark og udlandet, samt været medudstiller ved flere udstillinger i både Danmark og udlandet.

Ved udarbejdelse bruges grafit, pen, akvarel og digitalt medie.

Artmoney makes the world go around


 

Artmoney - 2017, #033

 

 


Kontakt
Handelsbetingelser
Persondatapolitik