Rejser

Fantastiske fotos fra Hamborg

Er der noget mere fantastisk, end at tage på forlænget weekend til en storby. Til en metropol, hvor man svælger sig i internationale madretter, anderledes arkitektur, nytænkt kunst og kultur i lange baner.
Der findes helt sikkert ting, der er lige så dejlige, men jeg elsker de mange muligheder og pulsen i en storby.

Storbyen er et overflødighedshorn for rejselystne sjæle. Man har utrolig travlt, når man traver gennem byen. Der er utallige indtryk, farver, detaljer, kurver og former, at det er umuligt at absorbere det hele.

Når man bor i Aarhus, tager det ikke meget længere tid, at køre turen til Tysklands næststørste by Hamborg, end det tager at køre til København.

For en kunst- og arkitektur interesseret gøgler som jeg, er Hamborg vidunderlig, med mange museer, gallerier, og den nye bydel Hafencity er spækket med ny og spændende arkitektur. Jeg hygger mig afsindigt i Hamborg. .

OG, tænk sig, Hamborg har rent faktisk mere end 2.300 broer. Det vil sige, flere broer end i Amsterdam eller Venedig — imponerende!

 

Hér er mit Hamborg i billeder:

Awesome photos from Hamburg © KirstenKKester.com | Kirsten K. Kester

 

 

2 kommentarer

  1. Sikke dejlige billeder! Jeg besøgte Hamborg for knap 10 år siden, men jeg mindes ærligt talt ikke rigtigt at have set byen. Må helt sikkert rejse tilbage en dag – det lader til at være så skøn en by! (:

  2. Tusind tak Camilla! De sidste 10 år, er der sket utrolig meget på især havnefronten. Et væld af nye bygninger er skudt op. Senest og største projekt i år, er Elbphilharmonie. Smuk arkitektur.
    Og jo, Hamborg er en skøn by, så god idé at vende tilbage dertil :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.