Fantastiske fotos fra Hamborg

Awesome photos from Hamburg © KirstenKKester.com | Kirsten K. Kester

Er der noget mere fantastisk, end at tage på forlænget weekend til en storby. Til en metropol, hvor man svælger sig i internationale madretter, anderledes arkitektur, nytænkt kunst og kultur i lange baner.
Der findes helt sikkert ting, der er lige så dejlige, men jeg elsker de mange muligheder og pulsen i en storby.

Storbyen er et overflødighedshorn for rejselystne sjæle. Man har utrolig travlt, når man traver gennem byen. Der er utallige indtryk, farver, detaljer, kurver og former, at det er umuligt at absorbere det hele.

Når man bor i Aarhus, tager det ikke meget længere tid, at køre turen til Tysklands næststørste by Hamborg, end det tager at køre til København.

For en kunst- og arkitektur interesseret gøgler som jeg, er Hamborg vidunderlig, med mange museer, gallerier, og den nye bydel Hafencity er spækket med ny og spændende arkitektur. Jeg hygger mig afsindigt i Hamborg. .

OG, tænk sig, Hamborg har rent faktisk mere end 2.300 broer. Det vil sige, flere broer end i Amsterdam eller Venedig — imponerende!

 

Hér er mit Hamborg i billeder:

Awesome photos from Hamburg © KirstenKKester.com | Kirsten K. Kester