Detaljer er limen i et samfund

PH lampe © KirstenKKester.com | Kirsten K. Kester

Når jeg rejser prøver jeg at spotte detaljerne. Detaljer er mange ting.
Det kan være hvilke fliser man bruger til fortorvene. Den progressive gadekunst, gadedøre, arkitekturen, gadelamper, indrening af caféer, rådhuse og parker. De rekreative områder er for mig utrolig vigtige – især efter jeg har haft hjernerystelse i så lang tid; er det vigtig, der findes oaser af ro og grønt i storbyer.

Detaljerne, der også kunne kaldes kunsthåndværk, er grobund for kludetæppet, eller fundamentet i et samfund

Det er detaljerne der giver kant, og viser hvilket samfund jeg bevæger mig i.
Jeg er fascineret af kunst og design, arkitektur, byplanlægning, og alt hvad der ligesom sladrer om, hvilke mennesker der bor i området.

Poul Henningsen (1894-1967) er fra Ordrup i Danmark. Poul Henningsen er nok bedst kendt i udlandet, som den imponerende lampe designer. Men i Danmark kender vi ham også som arkitekt, revyforfatter, filminstruktør og samfundsrevser.

Desuden er Poul Henningsen i Danmark bedre kendt under initialerne PH.