I DE BØLGENDE BAKKER

Et skønnere sted, findes næppe.. I dag kan jeg stadig dufte, den let fugtige jord, med det smukke lav i mønstre og farver, der kryber langs klipperne. Vinden køler huden let, der ellers er varmet rigeligt af solens ihærdige stråler. Synet rækker langt, og det er som om, man uhindret kan se til verdens ende. Kan noget være mere vidunderligt, end at øjet fyldes med disse langstrakte syn, på dagen man siger ja til sin elskede? Min ven synes jeg, fandt det perfekte sted til hans søn og svigerdatters bryllup.
Se lige engang på disse imponerende bølgende klipper og bakker. De er afrundet af vind, regn og kærlige vejrlige kærtegn.

rolling hills in Zimbabwe

Kærligheden lever for evigt blandt de unge mennesker. Disse vidunderlige kulisser, rummer ekkoet af en kærlighed, blandt forelskede, fædre, sønner, onkler, nevøer, og en hob af mennesker, hvori fred, kærlighed og accept af, og til livets lune væsen, endnu forsøges at forenes.

phenomenal colors, shapes and patterns from the flowers, the grass and the remarkable moss and lichen.. Only nature can provide these wonders in Zimbabwe

phenomenal colors, shapes and patterns from the flowers, the grass and the remarkable moss and lichen.. Only nature can provide these wonders in Zimbabwe

phenomenal colors, shapes and patterns from the flowers, the grass and the remarkable moss and lichen.. Only nature can provide these wonders in Zimbabwe

a jeep in rolling hills and phenomenal colors, shapes and patterns from the flowers, the grass and the remarkable moss and lichen.. Only nature can provide these wonders in Zimbabwe

— Min vens søn Tim, blev gift. Tim sagde ja til kærligheden og livet. Lige her, på dette sjældne og fine sted. Tim døde 34 år gammel. I februar 2016, kunne hans lunger ikke længere. Tim havde enorme mængder af kærlighed i sit liv — både den han gav, og den han fik. Udover Tims varme væsen, og hans lune humor, han havde arvet fra hans far; min ven, havde Tim en betænksomhed, en omsorg og en venlighed overfor hans medmennesker, man sjældent møder. Min tid med Tim var alt for kort, men han har ikke desto mindre, en stor plads i mit hjerte og tanker.

Kære Tim du skønne menneske,  må du hvile i fred, omgivet af kærlighed, og finde din plads, hvorend du er.

 

a dog and phenomenal colors, shapes and patterns from the flowers, the grass and the remarkable moss and lichen.. Only nature can provide these wonders in Zimbabwe

På mine rejser knytter jeg ofte nye venskaber. Ikke alle venskaber er lige tætte, og det er naturligvis ikke alle jeg burde kalde venskaber, men snarere bekendtskaber. Men idéen om, at åbne sit hjerte og give andre noget af mig selv, ligger mig ikke fjern. Dels hungrer min nysgerrighed efter historier og beretninger, om liv rundt om på kloden,  men venskaber er for mig også en ideologi om, at kommunikation er noget af det vigtigste vi har i verden. Uden kommunikation, evner vi ikke at sidestille os med andre mennesker, og forstå hvor vidunderlige små og enkle, eller store og bombastiske forskellene er. Uanset, hvor lidt, eller meget vi ligner hinanden, bor vi alle på denne klode, er lige vigtige i dag, og for fremtiden. Vi bør alle åbne vore hjerter.

Desværre blev det ikke til nær nok samtaler med Tim. Fælles havde vi, nysgerrigheden og troen på, at de åbne hjerter, og at knytte bånd. Tak Tim.

 

[Artiklen er redigeret i, efter første udgivelse på min tidligere hjemmeside globetrotterinawheelchair.com, og har derfor et vandmærke fra dengang].

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.