Rejser er noget vi normalt forbinder med sjove oplevelser, nye venner, god mad, og meget andet godt.. lige på denne tur i 2006, rejser min mand og jeg rundt i det sydlige Afrika. Flere gange bliver vi inviteret til at bo hos søde gæstfrie mennesker. Desværre gik det galt i Zimbabwe. 

Historien kommer til at strække sig over mere end et år. Berlingske Tidende skriver i januar 2008 flg. artikel, om episoden. 
Artikel i Berlingske Tidende © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterMy artworks from the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterMy artworks from the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterMy artworks from the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterMy artworks from the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterMy artworks from the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterMy artworks from the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterMy artworks from the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterMy artworks from the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterMy artworks from the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. KesterMy artworks from the exhibition at Herlev Kunstforening © KirstenKKester.com | Kirsten K. Kester

 

Copyright: Berlingske Tidende d.19. januar 2008

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.